Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss, og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfriesystem. Da skriver du en tekstmelding som starter med BEKKESTUA <navnet ditt> <fødselsdatoen din> og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: BEKKESTUA Ola Hansen 0405190, sjekk blodtrykk - gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

OBS! Denne tjenesten kan IKKE benyttes til bestilling av akuttimer samme dag.

Du vil motta en bekreftelse fra legekontoret om når du har fått time for konsultasjon

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send BEKKESTUA <navnet ditt> og <fødselsdato> med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, på en virkedag (IKKE i helger eller fridager) ellers blir timen belastet.

 

 

Videokonsultasjon

  1. Kontakt legekontor for å avtale tidspunkt
  2. Logg deg på : https://bekkestuafastlegekontor.confrere.com i god tid før avtalte tid.
  3. Du vil få beskjed når lege blir tilgjengelig.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Vi oppfordrer alle våres pasienter om å bruke SMS ved fornyelse av rsepter. Skriv: BEKKESTUA <navnet ditt> og <fødselsdatoen din> og <navnet på medikamentet du trenger resept på> og send meldingen til 2097. Du kan selvsagt også bruke vår telefax -6710 1360 - til reseptbestillinger. Resepten vil bli ekspedert som e-resept. Dvs at resepten blir sendt elektronisk til apoteket, og du kan derfor hente den på hvilket som helst apotek i hele landet. Husk å bestille resepter i god tid spesielt før ferien.
Det beste er å be om nye resepter i konsultsjonen. Det sparer deg for ekstra bry og utgifter og avlaster legekontoret. Dersom du besvarer en SMS fra oss, husk å alltid starte meldingen med kodeord BEKKESTUA før du sender til nr. 2097.

Attester og korttidssykemeldinger

Vi ber deg benytte rett til egenmelding og at du kontakter legekontoret på SMS eller telefon ved behov for sykefravær utover 3 dager.

Helsekontroller

Vi har begrenset kapasitet til rutinemessige helsekontroller av friske mennesker. Har du en bekymring for helserisiko knyttet til sykdommer i familien eller din livsstil, ønsker vi velkommen til en samtale med helsekontroll. Hvis du har en kronisk sykdom, vil du få tilbud om regelmessig kontroll etter gjeldende medisinske anbefalninger.

Vaksinering

Vi starter vaksinering mot årets influensa i oktober.

 

For pasienter med kroniske sykdommer og de over 65 år anbefales vaksinering mot lungebetennelse (pneumokokker) hvert 10 år.