Slik bestiller du


Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss, og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfriesystem. Da skriver du en tekstmelding som starter med BEKKESTUA <navnet ditt> <fødselsdatoen din> og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: BEKKESTUA Ola Hansen 0405190, sjekk blodtrykk - gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

OBS! Denne tjenesten kan IKKE benyttes til bestilling av akuttimer samme dag.

Du vil motta en bekreftelse fra legekontoret om når du har fått time for konsultasjon


Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send BEKKESTUA <navnet ditt> og <fødselsdato> med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, på en virkedag (IKKE i helger eller fridager) ellers blir timen belastet.

 

 


Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Vi oppfordrer alle våres pasienter om å bruke SMS ved fornyelse av resepter. Skriv: BEKKESTUA <navnet ditt> og <fødselsdatoen din> og <navnet på medikamentet du trenger resept på> og send meldingen til 2097. Resepten vil bli ekspedert som e-resept. Dvs at resepten blir sendt elektronisk til apoteket, og du kan derfor hente den på hvilket som helst apotek i hele landet. Husk å bestille resepter i god tid spesielt før ferien.
Det beste er å be om nye resepter i konsultasjonen. Det sparer deg for ekstra bry og utgifter og avlaster legekontoret. Dersom du besvarer en SMS fra oss, husk å alltid starte meldingen med kodeord BEKKESTUA før du sender til nr. 2097.


Telefonkonsultasjon

Bestilles på samme måte som vanlig konsultasjon.

Se "Hvordan bestille time"


Attester og korttidssykemeldinger

Vi ber deg benytte rett til egenmelding og at du kontakter legekontoret på SMS eller telefon ved behov for sykefravær utover 3 dager.


Helsekontroller

Vi har begrenset kapasitet til rutinemessige helsekontroller av friske mennesker. Har du en bekymring for helserisiko knyttet til sykdommer i familien eller din livsstil, ønsker vi velkommen til en samtale med helsekontroll. Hvis du har en kronisk sykdom, vil du få tilbud om regelmessig kontroll etter gjeldende medisinske anbefalninger.


Vaksinering

Vi forsøker å starte vaksinering mot årets influensa i oktober hvert år. 

For pasienter med kroniske sykdommer og de over 65 år anbefales vaksinering mot lungebetennelse (pneumokokker) hvert 10 år.

 

Vi tilbyr også andre vaksiner. Ta kontakt med din fastlege.

 


Bruk Helserespons app

Det koster 6,- per mottatt melding. Normalt to meldinger: bekreftelse og timeavtale.

HelseRespons Appen på App Store HelseRespons appen på Google Play

Bestill time via SMS:

Send til 2097:

BEKKESTUA fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

F.eks: BEKKESTUA 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer